Креативно брендирање

Креативна агенција и официјален FIRMAO застапник

ЕРП и ЦРМ

Софтвер за контрола на залихи и софтвери за залихи и Управување со можностите за продажба од различни извори на едно место.

Дигитален Маркетинг

Користење на дигитални канали, како што се веб-локации, социјални медиуми, пребарувачи и е-пошта, за промовирање и допирање на клиенти.

веб дизајнирање и е-трговија

Комбинирање на креативноста, технологијата и корисничкото искуство за да се создадат привлечни и функционални веб-страници.

се издвојуваме
меѓу толпата.

Изградете го вашиот бизнис.

Нашите услуги и работи

1. Брендирање
2. Дигитален маркетинг
3. UX/UI дизајн
4. Пишување содржина

5. Веб развој
6. е-трговија
7. Управување со е-училиште
8. SEO

business cards (1)
совршен-англиски.co.uk
rider-2
Рем Пери
brochure (2)
винољубац.хр
Untitled (1400 × 1017 px)
ASM

За Нас

дизајн решенија за утре.

ИТ Консалтинг е креативна агенција која се занимава со креирање на визуелен идентитет на компанијата, стратегија на бренд, развој на производи и интерактивен дизајн. Развиваме решенија за графика, веб дизајн, е-трговија, социјални медиуми и онлајн кампањи. Нудиме широк спектар на услуги за дигитален маркетинг за да одговараат на вашиот буџет и да ви помогнат да ги достигнете вашите цели. Контактирајте со нас и подгответе го вашиот бизнис да процвета. 

Наши задоволни клиенти

„ИТ Консалтинг ги надмина моите очекувања за развој на веб-страници. Тие одвоија време да ги слушнат моите идеи и да изградат идеи околу моите потреби, нудејќи интелигентни и важни предлози насекаде. Тие исто така нудат фантастичен систем за поддршка што продолжува долго откако страницата ќе биде завршена. Надолу е најдобрата ИТ фирма со која сум работел“.
Џејсон Р. Браун
perfect-english.co.uk
„ИТ Консалтинг беше драгоцена предност во помагањето на 4 Aces Logistics да воспостави присуство во дигитален маркетинг. Нивниот тим беше информиран, одговорен и креативен за да ни помогне да развиеме успешен план за дигитален маркетинг. Ние сме исклучително задоволни со резултатите и сме уверени дека ICA ќе продолжи да биде вреден партнер во нашиот успех во дигиталниот маркетинг“.
Фросина А.
Основач
„ИТ Консалтинг ни беше неверојатен партнер за работа на нашата веб-страница. Тие беа исклучително корисни во текот на целиот процес, давајќи ни вредни совети и увиди. Посебно го цениме трпението и посветеноста што ги покажа ICA за да се осигураме дека нашата веб-страница е до нашите стандарди и дека сме целосно задоволни од крајниот резултат.“
Томи Саздовски
винољубац.хр

Подготвени да започнете?

Доверливо од